tisdag 22 december 2009

söndag 20 december 2009

Rörmokare..


Fick god hjälp med rören..
Odd å Gustav var elektriker. Så en dag dog Odd ock Gustav kände att han borde säja nånting på begravningen. - Odd, kring dej var det alltid spänning, du följde aldrig med strömmen men tog gärna ledningen och fick kontakt. Du hade energi och kom aldrig på sladden, men en dag gick du på en propp och nu är du jordad.

ÄNTLIGEN!


Bänkskivan på plats, limmad och skruvad, vattenlås och diskmedelsdispenser monterat, och hällen utprovad. Gott gott.

torsdag 17 december 2009

Bänkskiva.


Pelle fick hjälpa mig att passa till den, så nu ligger den där, bara vattenlås och urtag för häll som ska till, innan vi tar bort skivan och limmar ihop den och lägger den på plats.

tisdag 15 december 2009

Första bänkskivan på plats!



Mycket har hänt sen sist


Vi har fått lite el kopplat. Lena har börjat plocka in i kökskåpen. Köket är för litet :). Övrigt. Takanslutning och lister är på plats i köket. Fläkt på verandan monterad. Sista gipsskivan är på plats i källaren. Vi har satt upp en utelampa. Lite rör har grävts mer ute. Grävmaskinen är på plats för att sätta till alla jordhögar som ligger ute på backen. Vi har fått en container, så vi har börjat slänga en massa skräp. Fick bänkskivorna idag. Nu ska de bara passas in. Väggen är lite sned. Sedan ska vi såga ur för spishällen. Vi har börjat möblera lite smått ute på verandan och i kammaren och köket och så börjar vi få lite ordning på tildas rum. Säkert hänt mer saker, men jag kommer inte på ngt mer. Nu är det dags för sängen. Höll på att glömma. Den 30 nov blev jag en stolt morbror till lilla abigail.